Contact

Al 20 jaar een vertrouwd adres. Daar waar een klant nog echt een klant is. In het gezellige centrum van Almere Haven tegenover Hema, Blokker, Etos.

Gratis parkeren voor de deur!

Een mooie foto van de voorgevel van de winkel. De deur staat open.
Onze medewerkers staan voor je klaar.
3 jaar op rij de beste winkelketen van Nederland in de categorie telecom.

Mobiel & thuis

In onze winkel in Almere Haven kun je terecht voor telefoons, sim-only's en abonnementen voor mobiel en thuis, zowel particulier als zakelijk. Kies uit abonnementen van alle providers, zowel voor nieuw als verlengen. Je wordt door het deskundige team snel geholpen.

Reparaties

Ook voor reparatie aan uw mobiel of tablet kan je terecht in onze winkel. Je wordt door het deskundige team van Phone House snel en vakkundig geholpen. Reparatie aan je belangrijke eigendom doe je toch bij een vertrouwd adres en niet bij de eerste de beste?

Accessoires

Zoek je accessoires voor je toestel? Wij hebben vele soorten hoesjes, screenprotectors, (bluetooth) headsets, laadkabeltjes en nog veel meer. Voor bijna alle toestellen hebben wij het gewoon op voorraad. Phone House kwaliteit maar dan betaalbaar!

Uitstekende service, zelfs middenin Corona tijden! Gebeld of we konden komen om een nieuw T-Mobile abonnement af te sluiten, nou dat kon direct. Zijn er langs geweest en na een vriendelijk ontvangst werden we prima geholpen! Zeker een aanrader.

— Alex Havermans

Goede en vriendelijke service - Je kunt er meer dan je denkt en ze denken met je mee. Erg blij met deze winkel in Almere Haven!

— Isabelle Peper


We zien je graag op het volgende adres:

Meerstraat 6

1353 AX Almere Haven

Tel: 036-5336867

dinsdag:

woensdag:

donderdag:

vrijdag:

zaterdag:

09:30 - 18:00 uur

09:30 - 18:00 uur

09:30 - 18:00 uur

09:30 - 18:00 uur

09:30 - 17:00 uur