Mobiel & thuis

Of je nu een KPN, Vodafone, Odido, Ben of Lebara abonnement wil; Wij hebben ze allemaal onder één dak. Je hoeft hierdoor niet allerlei winkels af te lopen om te kiezen uit de beste aanbieding. Wij maken de keuze voor je overzichtelijk met een onafhankelijk advies zodat je altijd de beste deal hebt! Wil jij het maximale uit je abonnement halen? Kies dan voor internet, tv en bellen voor thuis. Dit kun je bij Phone House ter plekke regelen.

Dit zijn de merken die wij voeren: Apple - Samsung - Oppo - Nokia - Xiaomi - Doro - OnePlus - Google Pixel. Ook hebben wij refurbished Apple iPhones.

 

Hulp nodig bij het installeren of andere vragen? Wij helpen u graag verder.

3 jaar op rij de beste winkelketen van Nederland in de categorie telecom.

Reparaties

Ook voor reparatie aan uw mobiel of tablet kan je terecht in onze winkel. Je wordt door het deskundige team van Phone House snel en vakkundig geholpen. Reparatie aan je belangrijke eigendom doe je toch bij een vertrouwd adres en niet bij de eerste de beste?

Accessoires

Zoek je accessoires voor je toestel? Wij hebben vele soorten hoesjes, screenprotectors, (bluetooth) headsets, laadkabeltjes en nog veel meer. Voor bijna alle toestellen hebben wij het gewoon op voorraad. Phone House kwaliteit maar dan betaalbaar!

Contact

Adresgegevens en overige informatie.

Uitstekende service, zelfs middenin Corona tijden! Gebeld of we konden komen om een nieuw T-Mobile abonnement af te sluiten, nou dat kon direct. Zijn er langs geweest en na een vriendelijk ontvangst werden we prima geholpen! Zeker een aanrader.

— Alex Havermans

Goede en vriendelijke service - Je kunt er meer dan je denkt en ze denken met je mee. Erg blij met deze winkel in Almere Haven!

— Isabelle Peper


We zien je graag op het volgende adres:

Meerstraat 6

1353 AX Almere Haven

Tel: 036-5336867

dinsdag:

woensdag:

donderdag:

vrijdag:

zaterdag:

09:30 - 18:00 uur

09:30 - 18:00 uur

09:30 - 18:00 uur

09:30 - 18:00 uur

09:30 - 17:00 uur